• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Welkom in Tellin, een Ardens dorpje tussen Rochefort en Saint-Hubert. David Demoulin nodigt je uit om zijn kunstsmeedwerk te ontdekken.

Sinds 2008 smeedt hij staal om unieke werken te creëren die aangepast zijn aan de voorkeuren van zijn klanten. Dat kunnen standbeelden, watermolens of versierde poorten zijn.

Bedrijfsbezoek

David onthult je de geheimen van de kunst. Hij ontvangt je in zijn atelier waar hij de aspecten van het beroep ijzersmid toelicht. 

Een levendig en boeiend bezoek over ijzersmeedwerk!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - FR - Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden