• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Welkom in Tellin, een Ardens dorpje tussen Rochefort en Saint-Hubert. David Demoulin nodigt je uit om zijn kunstsmeedwerk te ontdekken.

Sinds 2008 smeedt hij staal om unieke werken te creëren die aangepast zijn aan de voorkeuren van zijn klanten. Dat kunnen standbeelden, watermolens of versierde poorten zijn.

Bedrijfsbezoek

David onthult je de geheimen van de kunst. Hij ontvangt je in zijn atelier waar hij de aspecten van het beroep ijzersmid toelicht. 

Een levendig en boeiend bezoek over ijzersmeedwerk!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - FR - Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden