• Attracties
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

Kom de wijngaard van het Domein du Ry d'Argent in Bovesse ontdekken. De wijnranken van het Domein du Ry d'Argent bevinden zich op 160 meter hoogte op een schitterende zuidelijke helling op het Naamse platteland.

Het Domaine du Ry d'Argent is met zijn 13 hectare aan wijnstokken gespecialiseerd in de productie van mousserende wijnen (witte en rosé bubbels), maar ook witte, rosé en rode wijnen.

Bedrijfsbezoek

Kom de wijnen proeven na een ontdekking van de wijngaard, een bezoek aan het wijnhuis waar je alles leert over het maken van rode, witte, rosé en mousserende wijnen.

Het bezoek duurt ongeveer 1.30 uur en is op reservering, voor groepen van minimum 10 personen.

Troeven

Het is mogelijk om zalen te huren voor je evenementen of om deel te nemen aan Team Cookings!

Een bezoek met zeer verschillende en originele smaken wacht op je!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden