• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Guilmin is een familieonderneming in Marche-en-Famenne die verf produceert voor de bouw.

Hoe ziet het productieproces van verf eruit? Wat zijn de verschillende stappen die de verf doorloopt voor ze in de pot belandt? Je vindt het antwoord op al deze en andere vragen tijdens je bezoek aan de onderneming Guilmin.

Bedrijfsbezoek

Je krijgt de gelegenheid om het labo, de grondstoffenvoorraad en het productieatelier te bezoeken. Je leert welke ingrediënten en bestanddelen gebruikt worden voor de productie, afwerking en kwaliteitscontrole van verf.

Op het einde kun je deelnemen aan een workshop en zelf verf proberen te maken.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Enkel met gids - Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden