• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Het bedrijf Gérardin-Ducharneux vlak bij Thuin verwelkomt je in het atelier om je het beroep steenslijper te laten ontdekken.

Hier bewerken ambachtslui Belgisch smalt om er verschillende scheppingen mee te maken (grafstenen, keukenbladen...).

Bedrijfsbezoek

Leer hoe de steen geselecteerd, bewerkt en gegraveerd wordt om een kwaliteitsvol afgewerkt product te verkrijgen.

Welkom in de wereld van de steenslijpers!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - FR - Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden