• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

 

In de provincie Luxemburg nodigen Barbara en Peter je uit om een bezoek te brengen aan hun schaapskooi in de buurt van Betrix om hun lokale producten uit de Haute Lesse te proeven. 

Een bedrijfsbezoek

Je volgt Barbara en Peter naar de melkstal waar ze je de verschillende stappen zullen uitleggen van het melken. Zij tonen je de stadia van het maken, stremmen, rijpen en vormen van de kaas. Daarna kan je genieten van een bord kaas en gerookt lamsvlees of genieten van zelfgemaakt ijs.

In deze originele schaapskooi ontdek en proef je lokale producten!

Contact

Rue de Bernifa 17,6880Bertrix
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden