• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

 

In de provincie Luxemburg nodigen Barbara en Peter je uit om een bezoek te brengen aan hun schaapskooi in de buurt van Betrix om hun lokale producten uit de Haute Lesse te proeven. 

Een bedrijfsbezoek

Je volgt Barbara en Peter naar de melkstal waar ze je de verschillende stappen zullen uitleggen van het melken. Zij tonen je de stadia van het maken, stremmen, rijpen en vormen van de kaas. Daarna kan je genieten van een bord kaas en gerookt lamsvlees of genieten van zelfgemaakt ijs.

In deze originele schaapskooi ontdek en proef je lokale producten!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden