• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

De Comptoir Forestier vlakbij Marche-en-Famenne is een unieke plek gewijd aan het behoud en de wederopbouw van het bos, het groene goud van Wallonië.

De belangrijkste missie van de Comptoir Forestier is de verkoop van zaden van hoge genetische kwaliteit en gegarandeerde oorsprong, geoogst in de beste bosbestanden in Wallonië.

Alle handelingen worden uitgevoerd met een strikte zorg voor genetische kwaliteit en diversiteit, die de duurzaamheid van het Waalse bos garandeert. 

Het bedrijfsbezoek

  • Je ontdekt alle activiteiten van het oogsten, verwerken, behoud en verkoop van boszaden.
  • Je ziet de werking van de diverse machines die nodig zijn om al deze handelingen uit te voeren.

Op ontdekking naar de bescherming van het groene goud van Wallonië dankzij de Comptoir forestier.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden