• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

Op 5 km van de Luxemburgse grens biedt de brouwerij Lupulus een bier met dezelfde naam, een blond bier dat gebrouwen wordt met respect voor traditie.

Bières en vente à La Boutique de Wallonie

De Brasserie Lupulus werd gesticht in een oude 18e-eeuwse boerderij, in het hart van de Belgische Ardennen in het dorpje Courtil.

Geïnspireerd door traditie en geleid door passie heeft het team ambachtelijke bieren ontwikkeld met unieke smaken, een vakkundige mix van bronwater en ingrediënten van topkwaliteit.

Een Bedrijfsbezoek

  • De familiale en onafhankelijke Brasserie Lupulus opent haar deuren voor je en biedt rondleidingen aan in haar nieuwe gebouw, met ultramoderne apparatuur, perfect geïntegreerd in deze typische omgeving.
  • Ondergedompeld in het hart van onze installaties ontdek je in een gemoedelijke sfeer de verschillende stadia van de bierproductie.
  • Het bezoek wordt gevolgd door een productproeverij.

Blond, bruin, fruitig... heerlijk in nieuwe recepten: een andere manier om Lupulus te proeven.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden