• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

Bezoek de Brasserie des Carrières, op een steenworp afstand van de Franse grens, en geniet van een heerlijke Diôle blonde, brunette, amber of fruitig.

Deze brouwerij, gevestigd in een voormalige zagerij, is ontstaan uit de passie van twee vrienden. Diôle wordt daar voornamelijk geproduceerd in verschillende variaties.

Er werd gekozen voor de korte keten voor de conceptie van dit bier, gebrouwen met 100% natuurlijke en lokale ingrediënten, zonder toevoegingen of kruiden.

Een bedrijfsbezoek

Bezoek de installaties en ontdek hoe het bier wordt gemaakt, alvorens te genieten van de proeverij.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze brouwerij biedt je faciliteiten en/of activiteiten met de officiële Access-i certificering. Op de gedetailleerde pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië is een ruim aanbod aan aan officiële Access-i gecertificeerte activiteten en plaatsen.

Sinds 2019 heeft de brouwerij een taverne-restaurant met een capaciteit van 130 personen. Proef de lokale producten in de nieuwe Taverne de la Diôle!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden