• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

De Brasserie de la Clochette is gelegen in Etalle, in de provincie Luxemburg.

In Etalle hebben de vier brouwers van de 'Clochette', die elk al drie jaar brouwervaring uit andere brouwerijen hadden, beslist om samen te brouwen.

De vier brouwers hebben al de bekende Clochette Ambrée ontwikkeld en gaan nu verder op zoek naar nieuwe recepten.

Bedrijfsbezoek

  • Deze brouwerij in de Gaume laat je de geschiedenis en de geheimen van de productie van het heerlijke bier "La Clochette" ontdekken.
  • Sluit je bezoek af met de proeverij en laat je verleiden door de bittere en verzorgde smaak van dit bier uit de Gaume. 

Neem contact op met hen en maak een afspraak om de brouwerij te bezoeken!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - EN - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden