• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Wat hebben tarwe en bieten gemeen? Je komt het te weten als je BioWanze bezoekt, de eerste bio-ethanolproducent in België.

In het kader van Bedrijfsbezoek

  • Je leert er meer over de productietechnieken en -processen in deze innovatieve en unieke fabriek.
  • Na een volledige voorstelling van de activiteiten neemt een rondleiding op de site je mee naar de installaties, onder andere de biomassaverbrandingsketel, een wereldwijd prototype dat de hele fabriek van groene energie voorziet.

Ontdek het hele proces van de brandstofwinning van morgen!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Projectie van presentatiefilms - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Enkel met gids - Groep - FR - NL - Individueel - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden