• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

In het hartje van het land van Herve biedt de traditionele stroopmakerij van Aubel je de mogelijkheid om de geschiedenis van Aubel te ontdekken en de natuurlijke siropen te proeven.

In het hart van het Land van Herve, in Aubel, nam Claudy Nyssen in 1988 de stroopfabriek van de familie over. Hij is altijd gehecht geweest aan tradities en heeft de bijzondere zachtheid en de onvergelijkbare smaak van de siroop weten te behouden.

Dompel je onder in de smakelijke wereld van de fruitverwerking die de reputatie van het Land vn Herve heeft gemaakt. Je ontdekt de productie van "L'or noir du Pays de Herve", de traditionele stroop uit Aubel.

Als onderdeel van een Bedrijfsbezoek

  • Een bezoek aan de stroopmakerij is een echte sprong in het verleden.
  • Je ontdekt er hoe de beroemde ambachtelijke stroop van Aubel gemaakt wordt.
  • Op het programma: bezoek aan de installaties, uitleg over de productiemechanismen, video en natuurlijk proeverij!

Bezoek dit traditionele, familiebedrijf waar traditie en knowhow al 12 generaties lang met passie worden voortgezet!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden