• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Motorsporten

BattleKart is volledig geïnspireerd door de wereld van videogames en brengt karten naar een nieuw tijdperk. In Dottignies wordt de virtuele wereld echt.

BattleKart is het eerste karting-gamecentrum ter wereld. Je kunt rijden op een virtueel parcours dat geprojecteerd wordt op een groot bioscoopscherm op de grond. Je racet net zoals in een bekende videogame.

Het complex

  • 2 pistes van 2000 m² waarop 12 karts tegelijkertijd kunnen racen.
  • 1 centraal gelegen bar met zicht op de pistes.
  • Gratis praking.

De bar en de sanitaire voorzieningen zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Houd er rekening mee dat je minstens 1,45 m groot moet zijn om te kunnen racen.

Ga de Battlekart uitdaging aan, de plek waar je favoriete videogame werkelijkheid wordt.

Gesloten op 27/10/2020
Rue du Valemprez 20A,7711Dottignies
De meeste toeristische attracties in Wallonië zijn open, behalve de pretparken, die blijven gesloten. De toegang tot dierenparken is ook beperkt.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Materiaalverhuur

Voorzieningen

Bar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden