pdf

Bateau Val Mosan, rivierboottocht in Hoei

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Riviertochten

Stap aan boord van de Val Mosan in Hoei en ontdek de Maasvallei op een andere manier! Deze toeristische boot neemt je, van mei tot september, mee voor een tocht van een uur op de rivier. Ideaal voor een uitstapje met je gezin, je partner of met een groep.

De natuurlijke en industriële landschappen van de streek van Hoei hebben voor jou geen geheimen meer. Stap in tegenover de collegiale kerk, op een steenworp afstand van de Dienst voor Toerisme van Hoei. De centrale ligging van de pier maakt het mogelijk om een cruise te combineren met de ontdekking van de Collegiale Kerk, het Fort en de Oude Hoei.

De voordelen van de Val Mosan boot in Huy:

  • Themacruises: naar Namen, vuurwerkcruise, proeverijcruises, danssnacks, ...
  • Bar en snack beschikbaar op de boot
  • Kant-en-klare groepsformule voor maximaal 75 personen

Neem gerust contact op met de Toeristische dienst van Hoei om deze riviertocht te combineren met de andere toeristische aanbiedingen in de regio!

Praktische informatie

Duur

Minimumduur60:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.