• Festival

Filo-cafés, concerten, kunst, visuele performances en een massa genres en stijlen wachten je in La Roche-en-Ardenne.

Nieuwe editie van dit multidisciplinaire festival dat de stad inneemt en gericht is op kunst, cultuur en muziek. Het idee achter het festival: een overvloed aan kleuren, genres, parcours... Kortom, je laten meeslepen door kunst.

Je vindt er pop-up kunst, street art, stripverhalen, pop art, gedifferentieerde kunst, minimale kunst, abstracte kunst...

Maar ook:

Schilderijen, foto's, prenten, gemengde technieken, beelden, installaties, en... 5 of 6 filo-cafés verrijken deze 10 culturele dagen.

De stad gooit de deuren open van haar publieke en historische plaatsen, winkels , wijnkelders, cursussen en alle ruimten die de inwoners ter beschikking hebben gesteld.

Bam, wat een klapper van formaat!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 01 tot 03 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden