• Hotel
  • Romantisch hotel

La Grande Cure, een kleinschalig en gastvrij hotel in de Belgische Ardennen vlakbij Marcourt, biedt een persoonlijke en warme sfeer te midden van het groen.

Dit prachtige hotel is opgetrokken uit natuursteen en hout en beschikt over 24 sfeervol ingerichte comfortabele kamers, waarvan 16 in de nieuwe hotelvleugel. Geniet van het warme interieur met moderne inslag.

De kamers zijn uitgerust met telefoon, kabeltelevisie (flatscreens) en gratis WiFi.
Het hotel beschikt ook over een vergaderzaal en aansluitende lounge, ideaal voor bijeenkomsten van groepen tot 20 personen.

Onthaasten is hier de boodschap

Kom tot rust in de wellness, uitgerust met sauna, jacuzzi en een heerlijk terras met prachtig uitzicht op de vallei en de kapel van St. Thibaut.

Laat je smaakpapillen verwennen in het restaurant La Grande Cure dat bekend staat om zijn gastronomie. Je vindt hier geen à la carte gerechten, maar een dagelijks wisselend menu dat je keer op keer verrast met nieuwe smaaksensaties. Zo wordt je verblijf ook een ware culinaire belevenis.

La Grande Cure is een toplocatie dichtbij huis, met alle comfort om volledig te kunnen ontspannen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 48 personen

Aantal kamers : 23

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension

Activiteiten

Golf

Voorzieningen

Bar - Tuin - Parking - Restaurant - Telefoon - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden