• Hotel
  • Gastronomisch

De Auberge de Rochehaut in de Belgische Ardennen is een driesterrenhotel met een familiale sfeer. Het restaurant en de kamers zijn ondergebracht in een voormalige hoeve.  

De oude boerderij is omgetoverd in een gastronomisch restaurant en een hotel met negentien kamers. Daarvan zijn er vier een suite, uitgerust met een bubbelbad. 

Vlakbij bevindt zich de Auberg'Inn, een rechthoekig gebouw opgetrokken in bouwstenen uit de streek, met 17 comfortabele kamers. De Auberge de la Fermette, De Auberge du Palis en de Auberge des Planteur bevinden zich in twee oude huizen aan de ingang van het dorp. U vindt er een vijftiental kamers, allen uitgerust met een jacuzzi.

Restaurant en Taverne

Of het nu gaat om een maaltijd onder familie of vrienden, zakendiners of seminaries, dagmenu's of gastronomische menu's, het restaurant van l'Auberge de Ferme zorgt voor een smakelijk oplossing met streekproducten.De wijnkelder van de Auberge de la Ferme bevat ongeveer 40.000 flessen zorgvuldig geselecteerde wijnen. Er is een ruimte voorzien voor proeverijen.

Boutique Ardennaise

In de Boutique Ardennaise vind je heel wat delicatessen zoals fijne vleeswaren, confituren, bieren, likeuren en sterke dranken. Via de e-Boutique kan je trouwens een selectie producten online kopen.

Dierenpark en Agri-Museum

Het dierenpark dat verbonden is aan de Auberge de Rochehaut omvat een dertigtal hectare met ongeveer inheems als uitheemse diersoorten. Je kan er naartoe met een toeristische treintje vanaf het dorpscentrum. Onderweg krijg je uitleg. In het Agri-Museum staan oude landbouwmachines van over de hele wereld. De meeste ervan werken nog perfect.

Contact

Rue de la Cense 12,6830Rochehaut
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 41 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden