• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Attractiepark

Walibi is een van de bekendste pretparken van België. De gekende kangoeroe wacht je op bij de ingang en leidt je doorheen de verschillende thema's van het park en naar de attracties voor kinderen en voor de echte durvers.

Dit pretpark brengt families samen in attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden, zoals de Calamity Mine of de Radja River. Er zijn maar liefst 16 kindvriendelijke attracties. Echte durvers nemen dan weer plaats in de Dalton Terror, de Vampire of de Cobra.

Popcorn Revenge en Fun Pilot, twee familieattracties

  • Popcorn Revenge: een interactieve indoor familieattractie, waarbij de bezoekers aan boord van een wagentje door 7 interactieve scènes rijden met slechts één doel: de aanvallende popcorn vernietigen met een laserpistool.
  • Fun Pilot: een rollercoaster voor de allerkleinsten met een snelheid van 40 km/uur, een hoogte van 9,5 meter hoog en een lengte van 190 meter.

Praktische info

Walibi is gemakkelijk te bereiken met de trein. Je kan een gecombineerd ticket (trein + inkom) kopen aan een voordelig tarief en het station bevindt zich op slechts enkele minuten te voet van het park. Voor wie met de auto komt, is er een grote (betalende) parking voorzien.

Koop je tickets online via de website en geniet van een voordelige prijs!

Geef je over aan een prachtig avontuur in de beste attracties in Walibi!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Spellen - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden