• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Attractiepark

Walibi is een van de bekendste pretparken van België. De gekende kangoeroe wacht je op bij de ingang en leidt je doorheen de verschillende thema's van het park en naar de attracties voor kinderen en voor de echte durvers.

Dit pretpark brengt families samen in attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden, zoals de Calamity Mine of de Radja River. Er zijn maar liefst 16 kindvriendelijke attracties. Echte durvers nemen dan weer plaats in de Dalton Terror, de Vampire of de Cobra.

Popcorn Revenge en Fun Pilot, twee familieattracties

  • Popcorn Revenge: een interactieve indoor familieattractie, waarbij de bezoekers aan boord van een wagentje door 7 interactieve scènes rijden met slechts één doel: de aanvallende popcorn vernietigen met een laserpistool.
  • Fun Pilot: een rollercoaster voor de allerkleinsten met een snelheid van 40 km/uur, een hoogte van 9,5 meter hoog en een lengte van 190 meter.

Praktische info

Walibi is gemakkelijk te bereiken met de trein. Je kan een gecombineerd ticket (trein + inkom) kopen aan een voordelig tarief en het station bevindt zich op slechts enkele minuten te voet van het park. Voor wie met de auto komt, is er een grote (betalende) parking voorzien.

Koop je tickets online via de website en geniet van een voordelige prijs!

Geef je over aan een prachtig avontuur in de beste attracties in Walibi!

Gesloten op 31/10/2020
Boulevard de l'Europe 100,1300Wavre
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Spellen - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden