• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Attractiepark

Walibi is een van de bekendste pretparken van België. De gekende kangoeroe wacht je op bij de ingang en leidt je doorheen de verschillende thema's van het park en naar de attracties voor kinderen en voor de echte durvers.

Dit pretpark brengt families samen in attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden, zoals de Calamity Mine of de Radja River. Er zijn maar liefst 16 kindvriendelijke attracties. Echte durvers nemen dan weer plaats in de Dalton Terror, de Vampire of de Cobra.

Kondaa, 1 nieuwe familieattractie

Ben je klaar om de snelste, hoogste en meest sensationele megacoaster van de Benelux te ontdekken? Kom in Exotic World dit schepsel trotseren dat de inheemse stammen angst aanjoeg en treed binnen in de legende. Durf je het onder ogen te zien?

Met meer dan 15 airtimes zal deze megacoaster je blijven verbazen! Tussen gewichtloosheid en kracht, beleef je een uniek moment aan boord van de Kondaa.

  • Lengte 1200 m
  • Snelheid 113 km/u
  • Hoogte 50 m

Praktische info

Walibi is gemakkelijk te bereiken met de trein. Je kan een gecombineerd ticket (trein + inkom) kopen aan een voordelig tarief en het station bevindt zich op slechts enkele minuten te voet van het park. Voor wie met de auto komt, is er een grote (betalende) parking voorzien.

Koop je tickets online via de website en geniet van een voordelige prijs!

Geef je over aan een prachtig avontuur in de beste attracties in Walibi!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Spellen - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden