• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park

Bovenop de Citadel van Namen, in een prachtig, beschermd en gerenoveerd groen kader biedt het Attractiepark Reine Fabiola talrijke ontspanningsmogelijkheden.

Een recreatiepark voor gezinnen

Het Attractiepark Reine Fabioloa biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden zoals speeltuin, springkastelen, go-karts, trampolines, elektrische auto's, minigolf, klimparcours, ...

Er is ook een cafetaria en een barbecuezone (op aanvraag).

Pret beleven in  de volle natuur

Het Attractiepark Reine Fabiola werd opgericht in 1959. Het wordt beheerd door de Jeugddienst van de stad Namen. Het doel is om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar een speelruimte te bieden in de volle natuur. De top van de citadel van Namen, een beschermde groene ruimte, kwam naar boven als logische en ideale locatie om dit idee uit te werken.

Neem voor je vertrek contact op met het park voor de openingsuren.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden