• Attracties
 • Rondleiding en ontdekking

Attelage ardennais biedt je buitengewone en intieme tochten in de Ardense bossen.  Ontdek deze koetstochten met vrienden of familie!

De vallei van de Semois is het perfecte kader voor koetstochten. De Ardennen ontvouwen zich op het ritme van een rustige tocht langs kleine kronkelpaadjes, passages over de rivier en panoramische vergezichten.

Attelage ardennais stelt voor

 • Tocht 1 uur:  tocht langs een park met verschillende soorten herten, bos, bezoek aan de boerderij van Limousines en het dorp Cornimont. Koets voor 10 à 15 personen.
   
 • Avontuur 1 uur: de vallei van de Semois ontdekken, een riviertje oversteken en het dorp Frahan bezoeken. Minimum 4 personen.
   
 • Tocht 2 uur: bezoek aan het dorp en zijn uitkijkposten en tocht langs het park met verschillende soorten herten. Koets voor 10 à 15 personen.
   
 • Tocht en initiatieweekend: tijdens de weekends van maart tot juni, kan je je volledig uitleven in het rijk van koetsen en paarden.

  Gedurende 2 nachten en 3 dagen (van vrijdagnamiddag tot zondagnamiddag) leer je alles over de kunst van de spantechniek en dit onder leiding van een gebrevetteerde gids. Je krijgt zowel theorie als praktijk. Je ontdekt ook de streek met zijn musea en je degusteert heerlijke streekspecialiteiten.

En weg zijn we… met de koets in Rochehaut-sur-semois !

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden