• Kerstmarkt

Bezoek in Natoye de mooiste artisanale kerstmarkt van Wallonië... met meer dan 80 kunstenaars en ambachtslui.

Net zoals vorig jaar vindt de kerstmarkt plaats op de magische site van het Centre Régional de l'Artisan'at in Natoye in tal van verwarmde tenten.

De mooiste artisanale kerstmarkt van Wallonië, in de direct nabijheid van Dinant, Ciney, Marche, Durbuy en Rochefort. Ook dit jaar zullen meer dan 80 kunstenaars en ambachtslui uit België, Duitsland en Frankrijk je verrassen met hun vele creaties.

Maak kennis met keramisten, houtsnijders, steen- en metaalbewerkers, houtdraaiers, lederwarenmakers, juweliers, speelgoedmakers, ...

Deze uitzonderlijke markt is een must voor alle kunst- en ambachtsliefhebbers. 

Praktisch

  • Prijs: € 3 voor volwassenen en gratis onder de 18 jaar
  • Snacks en bar aanwezig

Contact

Centre des Métiers d'Art La Spiralechaussée de Namur 22,5360Natoye
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden