• Kerstmarkt

Bezoek in Natoye de mooiste artisanale kerstmarkt van Wallonië... met meer dan 80 kunstenaars en ambachtslui.

Net zoals vorig jaar vindt de kerstmarkt plaats op de magische site van het Centre Régional de l'Artisan'at in Natoye in tal van verwarmde tenten.

De mooiste artisanale kerstmarkt van Wallonië, in de direct nabijheid van Dinant, Ciney, Marche, Durbuy en Rochefort. Ook dit jaar zullen meer dan 80 kunstenaars en ambachtslui uit België, Duitsland en Frankrijk je verrassen met hun vele creaties.

Maak kennis met keramisten, houtsnijders, steen- en metaalbewerkers, houtdraaiers, lederwarenmakers, juweliers, speelgoedmakers, ...

Deze uitzonderlijke markt is een must voor alle kunst- en ambachtsliefhebbers. 

Praktisch

  • Prijs: € 3 voor volwassenen en gratis onder de 18 jaar
  • Snacks en bar aanwezig
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden