• Attracties
  • Chocolatier

De ambachtelijke chocolaterie Bressant bevindt zich in Beaumont en biedt je haar chocoladespecialiteiten en andere verrassende zoetigheden aan in originele verpakkingen.

15 jaar vol passie voor chocolade

Chocolaterie Bressant, dat is de droom van 2 mensen met een passie, Cathy en Alain. Al meer dan 15 jaar spelen deze chocolatiers met de aroma's van cacao om hun klanten gelukkig te maken. Nu is het aan jou!

Van klassieke chocolade tot de meest originele smaken, zoals roze peper, gember, viooltjes of jasmijn. Laat je verleiden door deze lekkernijen.

Enkele specialiteiten

Gourmandines, truffels, marsepeinen champignons en aardappelen, eikels met amandelpraliné en nougat zijn de specialiteiten van de chocolaterie Bressant.

Ook de chocoladeverpakkingen, de pralineboeketten en de originele cadeauverpakkingen zijn de moeite waard.

Bezoek het atelier

Je kan een bezoek brengen aan het atelier van de ambachtelijke chocolaterie Bressant, op afspraak en met minimum 20 personen.

Vieux Chemin de Charleroi 15,6500Beaumont
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden