• Attracties
  • Chocolatier

De ambachtelijke chocolaterie Bressant bevindt zich in Beaumont en biedt je haar chocoladespecialiteiten en andere verrassende zoetigheden aan in originele verpakkingen.

15 jaar vol passie voor chocolade

Chocolaterie Bressant, dat is de droom van 2 mensen met een passie, Cathy en Alain. Al meer dan 15 jaar spelen deze chocolatiers met de aroma's van cacao om hun klanten gelukkig te maken. Nu is het aan jou!

Van klassieke chocolade tot de meest originele smaken, zoals roze peper, gember, viooltjes of jasmijn. Laat je verleiden door deze lekkernijen.

Enkele specialiteiten

Gourmandines, truffels, marsepeinen champignons en aardappelen, eikels met amandelpraliné en nougat zijn de specialiteiten van de chocolaterie Bressant.

Ook de chocoladeverpakkingen, de pralineboeketten en de originele cadeauverpakkingen zijn de moeite waard.

Bezoek het atelier

Je kan een bezoek brengen aan het atelier van de ambachtelijke chocolaterie Bressant, op afspraak en met minimum 20 personen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden