• Attracties
  • Brouwerij

De ambachtelijke brouwerij La Frasnoise bevindt zich aan de voet van het Pays des Collines in Frasnes-lez-Buissenal. Kom dit traditionele bier ontdekken.

  • Trek doorheen het Pays des Collines
  • Een veelbelovende nieuwe brouwerij 

Brouwerij in Frasnes-lez-Buissenal

In Oost-Henegouwen, in het hartje van het Pays des Collines, kreeg een groep van gepassioneerde bierliefhebbers het idee om een kleine brouwerij op te richten, waar volgens een traditionele brouwmethode bieren van hoge gisting met hergisting op de fles zouden gebrouwen worden.

Bieren met passie gebrouwen

Kom La Frasnoise proeven in haar 'natuurlijke habitat', een authentieke brouwerij met een ziel. Neem dan ook het idyllische kader in je op: een kleine binnenplaats geplaveid met blauwe stenen, een gebouw met oude bakstenen. De brouwerij is volledig gerenoveerd en aangepast aan de huidige standaarden.

Elke dag worden er nieuwe bieren gecreëerd in brouwerij La Frasnoise. En aangezien de brouwerij pas in 2004 ingehuldigd is, moeten de beste jaren en smaken ongetwijfeld nog komen.

Kom naar de ambachtelijke brouwerij La Frasnoise en ontdek er de smaakvolle en frisse bieren.

Rue Basse 5,7911Frasnes-Lez-Buissenal
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Restaurant

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden