pdf

ArtHouse | Kunst uit de 20e eeuw tentoongesteld in het WaterHouse van Chaudfontaine

ArtHouse is een permanente tentoonstelling van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw in het Waterhuis in Chaudfontaine. Magritte, Picasso, Matisse, Warhol, Folon, zijn enkele van de grote namen die in deze ruimte te zien zijn om het bewustzijn van de moderne kunst te vergroten.

Iedereen warm maken voor moderne kunst

Het ArtHouse wil het publiek warm maken voor moderne kunst. Ze willen ervoor zorgen dat je met de hele familie moderne kunst kan ontdekken en dat de kinderen ervan houden.

De kunstwerken komen uit privé-collecties. Ze laten je de evolutie van de moderne kunst zien, van het impressionisme, over het surrealisme en de abstracte kunst, tot de Pop Art.

Een tentoonstelling met ongeveer 200 originele kunstwerken

In deze tentoonstelling zijn de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw vertegenwoordigd in de vorm van schilderijen, tekeningen, steendrukken, etsen, grafische werken, brieven, affiches en aardewerk.

Enkele opmerkelijke kunstenaars van het ArtHouse: Andy Warhol, Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...

WaterHouse, volg de weg die een waterdruppel aflegt

Een ludieke activiteit voor de hele familie om "het leven" van een waterdruppel, van de regen tot in de fles, te ontdekken.

Het bezoek aan WaterHouse en ArtHouse kan gecombineerd worden met een bezoek aan de fabriek van Chaudfontaine in het kader van een Bedrijfsbezoek.

WaterHouse en ArtHouse, twee uitstapjes voor de hele familie, in Chaudfontaine.

Prijs

Groep

€ 6

Individueel

€ 7
€ 8
€ 8
€ 10
Kinderen van 3 tot 6 jaar: € 2 Familietarief, 2 volwassenen + 2 kinderen: € 25. Kies voor het gecombineerde ticket met WaterHouse.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.