pdf

ArtHouse | Kunst uit de 20e eeuw tentoongesteld in Source O Rama van Chaudfontaine

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Classification officielle d'une attraction en Wallonie : 3 soleils

ArtHouse is een permanente tentoonstelling van de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw in het Waterhuis in Chaudfontaine. In deze ruimte vind je Magritte, Picasso, Matisse, Warhol en Folon. Deze ruimte heeft als doel om het bewustzijn van de moderne kunst bij de bezoekers te vergroten.

Iedereen warm maken voor moderne kunst

Het ArtHouse wil het publiek warm maken voor moderne kunst. Ze willen ervoor zorgen dat je met de hele familie moderne kunst kan ontdekken en dat de kinderen ervan houden.

De kunstwerken komen uit privécollecties. Ze laten je de evolutie van de moderne kunst zien, van het impressionisme, over het surrealisme en de abstracte kunst, tot de Pop Art.

Een tentoonstelling met ongeveer 200 originele kunstwerken

In deze tentoonstelling zijn de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw vertegenwoordigd in de vorm van schilderijen, tekeningen, steendrukken, etsen, grafische werken, brieven, affiches en aardewerk.

Enkele opmerkelijke kunstenaars van het ArtHouse: Andy Warhol, Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...

Te combineren met twee andere bezoeken

Een ludieke activiteit voor de hele familie om "het leven" van een waterdruppel, van de regen tot in de fles, te ontdekken.

WaterHouse en ArtHouse, twee uitstapjes voor de hele familie, in Chaudfontaine.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Educatieve dienst

Voorzieningen

  • Parking tweewielers
  • Parking
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.