• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

ArtHouse is een permanente tentoonstelling van de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw in het Waterhuis in Chaudfontaine. In deze ruimte vind je Magritte, Picasso, Matisse, Warhol en Folon. Deze ruimte heeft als doel om het bewustzijn van de moderne kunst bij de bezoekers te vergroten.

Iedereen warm maken voor moderne kunst

Het ArtHouse wil het publiek warm maken voor moderne kunst. Ze willen ervoor zorgen dat je met de hele familie moderne kunst kan ontdekken en dat de kinderen ervan houden.

De kunstwerken komen uit privécollecties. Ze laten je de evolutie van de moderne kunst zien, van het impressionisme, over het surrealisme en de abstracte kunst, tot de Pop Art.

Een tentoonstelling met ongeveer 200 originele kunstwerken

In deze tentoonstelling zijn de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw vertegenwoordigd in de vorm van schilderijen, tekeningen, steendrukken, etsen, grafische werken, brieven, affiches en aardewerk.

Enkele opmerkelijke kunstenaars van het ArtHouse: Andy Warhol, Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...

Te combineren met twee andere bezoeken

Een ludieke activiteit voor de hele familie om "het leven" van een waterdruppel, van de regen tot in de fles, te ontdekken.

WaterHouse en ArtHouse, twee uitstapjes voor de hele familie, in Chaudfontaine.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

SOURCE O RAMA (TOERISTISCH INFOKANTOOR VAN CHAUDFONTAINE)

1 korting aangeboden
- 1 gratis toegang voor kinderen (-12 jaar) voor 1 betalende volwassene
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem af aan de ingang bij aankomst.
Aanbod geldig in heel 2021 volgens de openingstijden.
Geldig voor maximaal 4 personen per bon, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
Aanbod enkel geldig op vertoon van een afdruk van deze bon.
In geval van een online reservering raden wij je aan om vooraf per e-mail of telefoon contact op te nemen met de exploitant om te weten te komen hoe je van dit aanbod kan genieten.

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden