• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent

Kom Art de Praslin, de chocolaterie waar alles met de hand gemaakt wordt, ontdekken in Waver. Je vindt er geen machines, zelfs geen spoor van industrialisatie. Echte ambachtelijke chocolade, al meer dan 80 jaar.

Een ambachtelijke traditie, een unieke knowhow

De chocolaterie beschikt over een unieke knowhow en werkt met streek- en seizoensproducten. Ze bieden een ongelofelijke verscheidenheid aan pralines aan.

Art de Praslin staat bekend om de unieke en traditionele recepten die overgedragen worden van generatie op generatie. Tot op de dag van vandaag worden de pralines gemaakt volgens de originele recepten van de oprichter, Jean Guion.

Al meer dan 80 jaar vervult Art de Praslin de wensen van de meest veeleisende chocoladeliefhebbers.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden