• Bijeenkomst

Ardenne Roads is een 2-daags evenement in hartje Ardennen, speciaal voor liefhebbers van oldtimers (chauffeurs of toeschouwers). Vertrek aan het Kasteel van Jemeppe in Hargimont, tussen Marche-en-Famenne en Rochefort, op 2 en 3 juli 2021.

Deze rally biedt het juiste evenwicht tussen sport en de waarden waar de chauffeurs van weleer belang aan hechtten: gezelligheid, elegantie en hoffelijkheid.

De 20e editie van Ardenne Roads

Deze nieuwe editie van de Ardenne Roads vertrekt vanuit het weelderige Kasteel van Jemeppe, de bakermat van de motorsport.

De keuze van het parcours, de voertuigen die aan de start mogen verschijnen en de bijzondere aandacht die aan de catering wordt besteed, maken dat deze rally zijn plaats heeft binnen een traditie van grote historische sportevenementen!

Een hoogwaardig autoweekend om te beleven met je partner of vrienden!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden