Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

De Archeoscoop Godfried van Bouillon biedt je een terugkeer naar de allereerste kruistocht en een boeiende reis door tijd en ruimte.

Treed in de voetstappen van de kruisvaarders via een audiovisueel spektakel. Het parcours brengt de Eerste Kruistocht tot leven in de sporen van de Hertog Godfried van Bouillon en duizenden anderen op weg naar Jeruzalem.

Vanaf het indrukwekkende geraamte met gewelfde kelders ga je op ontdekking naar de tijdelijke tentoonstellingen van de Archeoscoop en het klooster van de Zusters van het Heilige graf.

Enkel gecombineerde bezoeken

De Bouillon City Pass geeft je ook toegang tot de Burcht van Bouillon en het Hertogelijk museum.

Herbeleef dit belangrijke moment in de geschiedenis van Bouillon!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Catering vrij

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden