• Museum of interpretatiecentrum

De archeologische ruimte Saint-Pierre, beheerd door de Dienst voor Archeologie van de provincie Namen, presenteert en belicht de resultaten van de opgravingen in Wallonië.

Gelegen in het hart van de Citadel van Namen, presenteert dit museum de geschiedenis van de regio sinds de Romeinse en Merovingische tijd. Je ontdekt er aardewerk, keramiek, sieraden, wapens, voorwerpen uit het dagelijks leven...

Je kan ook komen kijken naar tijdelijke tentoonstellingen die openstaan voor het grote publiek en voor school- en beroepsgroepen.

Een bezoek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Wallonië staat tot je beschikking!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden