• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Rondleiding en ontdekking

Het MAHM, Archeologisch museum van de Haute-Meuse in Godinne, vlak bij Namen, nodigt je uit voor een reis door de tijd van de ene archeologische site naar de andere in de Haute-Meuse.

Het Archologische museum van de Haute-Meuse verwelkomt je in de oude hoeve van Godinne, een geklasseerd monument uit 1623.

Een permanente tentoonstelling

De tentoonstelling is gewijd aan de prehistorie en de klassieke oudheid en bevat een selectie instrumenten, sieraden, beenderen en graven uit de Maasvalleien en -plateaus, vanaf de neanderthalers tot aan het begin van de middeleeuwen.

De laatste zaal is gewijd aan paleontologie en stelt verschillende fossielen van de Haute-Meuse voor.

Daarnaast worden er het hele jaar door tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd.

Fan van de prehistorie? Kom naar Godinne aan de Maas en mis dit museum niet!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden