• Festival

Het bierfestival in Archennes laat je kennismaken met weinig bekende of niet gecommercialiseerde bieren in Waals-Brabant. 

Het doel van dit festival is om de ambachtelijke bieren van onze regio te tonen en het publiek de mogelijkheid te bieden om bieren te ontdekken die soms nog onbekend zijn, maar ook de culturele rijkdom van deze edele vloeistof die het resultaat is van de fermentatie van de suikers die uit mout worden gehaald en zacht op smaak worden gebracht met hop, en tegelijkertijd te pleiten voor een gematigde en verantwoorde consumptie.

Bij ARCH'EN BIERES staan een zestigtal bieren op je te wachten, blond, bruin, amber, wit, fruitig... Je smaakpapillen worden verwend!

Programma 2021 volgt.

Maison CoullemontRue des Moulins 10,1390Archennes
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden