• Attracties
  • Arboretum
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied
Dit beschermd gebied met een kruisbeeld, een kapel uit de 17de eeuw en een graf uit de 18de eeuw, bevat een mooie centrale laan, waarlangs honderdjarige linden staan. In het bomenrijke gebied ontdekt men een schat aan soorten, zoals esdoorns, acacia's, zwarte Oostenrijkse dennen, rode beuken, kwalsterbomen, essen, haagbeuken, Europese lariks, enz. Op de ca. 2,5 km lange wandelroute, voorzien van banken, kunt u vanuit verschillende hoeken van dit mooie arboretum genieten.
Geopend : het hele jaar.
Bereikbaar : Route : via de N4, afrit Marche-en-Famenne en de N86 - Trein : Stations Marche-en-Famenne en Marloie - Bus : lijn 1, 15, 162, 420, 424.
Toegang gratis.
Avenue du Monument,6900Marche-En-Famenne
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden