• Attracties
  • Arboretum
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

Het arboretum van Marche-en-Famenne is een geklasseerde site met een calvarieberg, een kapel uit de 17e eeuw en een grafkelder uit de 18e eeuw. 

Het wordt doorsneden door een mooie centrale laan omzoomd met eeuwenoude lindebomen. In het kreupelhout kan men een veelheid van soorten ontdekken zoals esdoorns, acacia's, Oostenrijkse zwarte dennen, purperbeuken, lijsterbessen, essen, haagbeuken, Europese lorken, enz. Een wandeling van ongeveer 2,5 km, omzoomd met bankjes, laat je dit prachtige arboretum vanuit verschillende hoeken te waarderen.

Kom hier wandelen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden