• Attracties
  • Arboretum
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

Het arboretum van Marche-en-Famenne is een geklasseerde site met een calvarieberg, een kapel uit de 17e eeuw en een grafkelder uit de 18e eeuw. 

Het wordt doorsneden door een mooie centrale laan omzoomd met eeuwenoude lindebomen. In het kreupelhout kan men een veelheid van soorten ontdekken zoals esdoorns, acacia's, Oostenrijkse zwarte dennen, purperbeuken, lijsterbessen, essen, haagbeuken, Europese lorken, enz. Een wandeling van ongeveer 2,5 km, omzoomd met bankjes, laat je dit prachtige arboretum vanuit verschillende hoeken te waarderen.

Kom hier wandelen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden