• Markt/brocante
  • Beurs en salon

Antiekbeurs die kwaliteit, charme, traditie en gezelligheid combineert. Meer dan 155 Belgische en buitenlandse antiquairs. 

Een prestigieuze formule

De 135 Belgische en buitenlandse exposanten zullen aanwezig zijn met elegante en gedecoreerde stands op een tentoonstellingsruimte van 9.000 m²

Programma 

Zoveel namen die getuigen van de opkomst van de show door de jaren heen. Expertise en advies hebben hun reputatie opgebouwd: 3 experts blijven ter beschikking van de kopers. Ze kunnen gratis worden geraadpleegd bij het Bureau des Experts, dat zich in de show zelf bevindt.

Antica Namen brengt de grootste Belgische huizen samen en blijft de favoriete beurs voor kunst- en antiekliefhebbers.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 13 tot 21 november 2021.

Weekdagen van 13.00 tot 19.00 uur

Weekends van 11.00 tot 19.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden