• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Ezeltocht

Ânes et co in Walcourt stelt je verschillende activiteiten voor om je een prachtig dier te laten ontdekken: de ezel.

Met een ezel is het altijd leuker

Ânes et Co nodigt je uit om een uur, een ochtend of een dag te wandelen in het gezelschap van zijn ezels. Neem de tijd om ze te ontdekken en laat ze je meenemen door de pittoreske landschappen van de Lacs de l'Eau d'Heure.

Naast de wandelingen zijn de volgende activiteiten ook mogelijk:

  • ezelkampen voor volwassenen en kinderen.
  • vormingen om meer over de ezel te leren.
  • evenementen voor jong en oud.
  • ezelmeditatie

De lieve en gevoelige dieren zijn zelfs toegankelijk voor de allerkleinsten, die verwelkomd worden door Ânes et co voor hun eerste contact met ezels.

Onze favoriet
Met deze unieke activiteit midden in de natuur kun je je even afsluiten van de dagelijkse sleur. Lisa en haar collega's doen je vertrouwen winnen om je een tijdloos moment te doen beleven in een vredige omgeving.

Kom en aai deze aandoenlijke dieren en geniet van een ritje met ze!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden