• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Ezeltocht

Ânes et co in Walcourt stelt je verschillende activiteiten voor om je een prachtig dier te laten ontdekken: de ezel.

Met een ezel is het altijd leuker

Ânes et Co nodigt je uit om een uur, een ochtend of een dag te wandelen in het gezelschap van zijn ezels. Neem de tijd om ze te ontdekken en laat ze je meenemen door de pittoreske landschappen van de Lacs de l'Eau d'Heure.

Naast de wandelingen zijn de volgende activiteiten ook mogelijk:

  • ezelkampen voor volwassenen en kinderen.
  • vormingen om meer over de ezel te leren.
  • evenementen voor jong en oud.
  • ezelmeditatie

De lieve en gevoelige dieren zijn zelfs toegankelijk voor de allerkleinsten, die verwelkomd worden door Ânes et co voor hun eerste contact met ezels.

Onze favoriet
Met deze unieke activiteit midden in de natuur kun je je even afsluiten van de dagelijkse sleur. Lisa en haar collega's doen je vertrouwen winnen om je een tijdloos moment te doen beleven in een vredige omgeving.

Kom en aai deze aandoenlijke dieren en geniet van een ritje met ze!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden