• Attracties
  • Producent

Deze ambachtelijke jamfabriek in Durbuy nodigt je uit om zijn jams, geleien, azijnsoorten en geneeskrachtige producten op basis van natuurlijke ingrediënten uit de streek te ontdekken.

Je vindt er bloemengeleien (paardenbloem, lila) en wilde vruchtengelei (vlierbes, meidoorn), maar liefst 40 soorten jam, gearomatiseerde azijnsoorten en geneeskrachtige producten (massageoliën, balsems, siropen). Gezonde en smakelijke producten gemaakt door de seizoenen heen.

Bezoek aan de jamfabriek

Het atelier is open voor het publiek waar je een film kunt zien over het maken van jams. Er is ook een kruidenierswinkel waar je de producten kunt kopen.

Laat je tijdens je volgende verblijf in Durbuy verleiden tot een gastronomisch bezoek aan de jamfabriek van Saint-Amour.

Rue de Saint-Amour, 13,6940Durbuy
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden