• Attracties
  • Producent

Treed binnen in een wereld zo zacht als een wolk bij Alpagas du Maquis in Montleban en bezoek de spinnerij en de alpaca-fokkerij.

Een fascinerende wereld

Het bezoek, dat ongeveer 1.15 uur duurt, neemt je mee door de spinnerij-ateliers en de alpaca-boerderij van een dierenminnend koppel, Laurence en Eric.

Tijdens je bezoek:

  • leggen ze je uit hoe ze een 100% natuulijk garen maken van alpaca-vezels kunt maken en woon je de productiestappen bij.
  • kan je deze innemende dieren voeren
  • ontdek je de winkel en de verschillende producten in alpacawol: dekbedden, sjaals, truien, mutsen, enz.

Opgelet: het bezoek is alleen mogelijk na voorafgaande reservering.

Alpaca's kopen

Het is moeilijk om niet in de ban te raken van de dieren zoals Laurence en Eric! Op basis van hun kostbare adviezen kan je alpaca's kopen en gnieten van een serieuze opvolging om het welzijn van je dieren te garanderen.

heart Onze favoriet
. Het is een bezoek waarbij we ons laten meeslepen door de uitleg van Laurence en Eric die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

Een origineel en boeiend bezoek wacht je bij Alpagas du Maquis!
 

Montleban 60,6674Gouvy
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden