• Attracties
  • Producent

Treed binnen in een wereld zo zacht als een wolk bij Alpagas du Maquis in Montleban en bezoek de spinnerij en de alpaca-fokkerij.

Een fascinerende wereld

Het bezoek, dat ongeveer 1.15 uur duurt, neemt je mee door de spinnerij-ateliers en de alpaca-boerderij van een dierenminnend koppel, Laurence en Eric.

Tijdens je bezoek:

  • leggen ze je uit hoe ze een 100% natuulijk garen maken van alpaca-vezels kunt maken en woon je de productiestappen bij.
  • kan je deze innemende dieren voeren
  • ontdek je de winkel en de verschillende producten in alpacawol: dekbedden, sjaals, truien, mutsen, enz.

Opgelet: het bezoek is alleen mogelijk na voorafgaande reservering.

Alpaca's kopen

Het is moeilijk om niet in de ban te raken van de dieren zoals Laurence en Eric! Op basis van hun kostbare adviezen kan je alpaca's kopen en gnieten van een serieuze opvolging om het welzijn van je dieren te garanderen.

heart Onze favoriet
. Het is een bezoek waarbij we ons laten meeslepen door de uitleg van Laurence en Eric die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

Een origineel en boeiend bezoek wacht je bij Alpagas du Maquis!
 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden