• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

De Airspace is een van de krachtigste en stilste vrije-valsimulatoren. Gedreven door winden van 170 tot 270 km/u zullen sensatiezoekers in een 15 meter hoge verticale tunnel vliegen. Airspace Indoor Skydiving België is een wereldberoemde windtunnel met een stevige reputatie.

Een sessie in de praktijk

Er is geen enkele speciale fysieke vaardigheid vereist. Deze attractie is dus open voor iedereen, zonder uitzondering. De volledige uitrusting wordt aan de deelnemers gegeven zodat deze buitengewone ervaring in de beste omstandigheden kan plaatsvinden. Een minitraining wordt gegeven door een ervaren coach: de aan te nemen posities, de bewegingen in de lucht, de gebaren om te communiceren. Om dit onvergetelijke moment vast te leggen, kunnen de deelnemers een video of foto bestellen.

Contact

Rue Charles Lindbergh 26,6000Charleroi
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden