• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Boerengolf
  • Avonturensport

De Ferme de la Croix de Mer in Faimes, in de provincie Luik, biedt een leuke en ongewone activiteit in de natuur aan: agrogolf.

In het hartje van Haspengouw, op enkele kilometers van Waremme, strekt deze 18-holes plattelandsgolfbaan van de Ferme de la Croix de Mer zich uit over 20 hectare weiland... Je wordt er omringd door Belgisch Witblauwrunderen en paarden.

Goed om te weten

Halverwege kan je even rusten om een hapje te eten. Op de rustplaats kan je picknicken of barbecueën.

De ideale formule om met vrienden of familie volop te genieten van een onvergetelijke ervaring op het platteland!

Contact

Ferme de la Croix de MerRue Félix Delchambre 1,4317Faimes
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden