• Attracties
  • Producent

Agribio biedt nieuwsgierigen de mogelijkheid om het werk van biologisch meel te pbserveren. Een ambachtelijk werk om te ontdekken in de streek van Havelange.

Muesli & pastta te koop in LaBoutique de Wallonie

Deze biologische graancoöperatie volgt het graan van de teelt tot de verwerking tot meel en brood. Spelt, tarwe, rogge en boekweit worden gemalen op de boerderij van Buzin.

Het biologische meel wordt in het bakkersatelier naast de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt, zonder enige toevoeging.

Bezoek de infrastructuur en maak kennis met deze ambachtelijke producent!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - EN - FR - NL - Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden