• Attracties
  • Producent

Agribio biedt nieuwsgierigen de mogelijkheid om het werk van biologisch meel te pbserveren. Een ambachtelijk werk om te ontdekken in de streek van Havelange.

Muesli & pastta te koop in LaBoutique de Wallonie

Deze biologische graancoöperatie volgt het graan van de teelt tot de verwerking tot meel en brood. Spelt, tarwe, rogge en boekweit worden gemalen op de boerderij van Buzin.

Het biologische meel wordt in het bakkersatelier naast de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt, zonder enige toevoeging.

Bezoek de infrastructuur en maak kennis met deze ambachtelijke producent!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - EN - FR - NL - Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden