• Attracties
  • Producent

Agribio biedt nieuwsgierigen de mogelijkheid om het werk van biologisch meel te pbserveren. Een ambachtelijk werk om te ontdekken in de streek van Havelange.

Muesli & pastta te koop in LaBoutique de Wallonie

Deze biologische graancoöperatie volgt het graan van de teelt tot de verwerking tot meel en brood. Spelt, tarwe, rogge en boekweit worden gemalen op de boerderij van Buzin.

Het biologische meel wordt in het bakkersatelier naast de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt, zonder enige toevoeging.

Bezoek de infrastructuur en maak kennis met deze ambachtelijke producent!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden