• Museum of interpretatiecentrum

Het Agri-Musée in Rochehaut bij Bouillon is een verbazend scenografisch parcours dat het landbouwleven van weleer verbeeldt.

Er was bijna 30 jaar nodig om de 5.000 stukken van het huidige Agri-Musée in Rochehaut te verzamelen. Het Agri-Musée bewaart het landbouwleven van vervlogen tijden, maar is ook een spektakel vol emoties en rijk aan voorouderlijke wijsheden.

Teletijdmachine

Op 3 verdiepingen en 1.400m2 biedt het Agri-Musée 20 scèneruimtes, met stukken die je nergens anders ter wereld nog vindt: honderden oude instrumenten en machines waarvan er verschillende nog bruikbaar zijn! Elke scène is een combinatie van geluid en licht. Hou je ogen open en spits je oren!

Als je wilt kun je het museum bezoeken in de klederdracht van een boer(in).

Grijp de gelegenheid aan om ook het dierenpark te bezoeken dat zich op dezelfde site bevindt (combitickets mogelijk).

Welkom in dit unieke museum!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden