• Museum of interpretatiecentrum

Het Agri-Musée in Rochehaut bij Bouillon is een verbazend scenografisch parcours dat het landbouwleven van weleer verbeeldt.

Er was bijna 30 jaar nodig om de 5.000 stukken van het huidige Agri-Musée in Rochehaut te verzamelen. Het Agri-Musée bewaart het landbouwleven van vervlogen tijden, maar is ook een spektakel vol emoties en rijk aan voorouderlijke wijsheden.

Teletijdmachine

Op 3 verdiepingen en 1.400m2 biedt het Agri-Musée 20 scèneruimtes, met stukken die je nergens anders ter wereld nog vindt: honderden oude instrumenten en machines waarvan er verschillende nog bruikbaar zijn! Elke scène is een combinatie van geluid en licht. Hou je ogen open en spits je oren!

Als je wilt kun je het museum bezoeken in de klederdracht van een boer(in).

Grijp de gelegenheid aan om ook het dierenpark te bezoeken dat zich op dezelfde site bevindt (combitickets mogelijk).

Welkom in dit unieke museum!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden