• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Lasergame en paintball
  • Avonturensport

Ontdek het avonturenpark rondom het middeleeuwse kasteel van Agimont. Een plek waar je paintballt en airsoft speelt in het midden van de natuur!

Agimont Adventure stelt een groep enthousiaste en gemotiveerde instructeurs ter beschikking voor de organisatie van diverse activiteiten zoals een touwenparcours, een deathride, abseilen, bungeejumping...

Neem deel aan verschillende activiteiten

Kom het kasteel en zijn ruïnes overwinnen in:

  • een cowboydorp
  • 16 paintball-, airsoft-, junior-paintball- en lasergameterreinen
  • een avonturenparcours in de bomen rondom het kasteel

Een uniek kader

Het kasteel van Agimont is omgeven door 100 hectare bos en ligt in het dorp Agimont nabij Dinant, aan de rand van de Belgische Ardennen. In 1931 werd het kasteel door de hertog van Guise en prins Pierre Orléans-Braganza aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk.

Het kasteel, dat door de gravin van Parijs "het nest van blauw graniet" werd genoemd, is comfortabel gebouwd op een rotsachtige top en biedt een adembenemend uitzicht over Frankrijk.

Kom en beleef een originele ervaring midden in de ruïnes van het Kasteel van Agimont!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden