• Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Brouwerij van Bertinchamps, ook wel de Brouwerijhoeve genoemd, produceert drie streekbieren die al heel wat succes oogstten in de regio.

Ambitie en authenticiteit

Deze familiebrouwerij werd opgericht in 2013 door de familie Humblet in het hartje van een zeven eeuwen oude boerderij. Ze bieden traditionele hoevebieren aan, puur mout en hop: Blond, Bruin, Triple en seizoensbieren.

Dit heeft de brouwerij te bieden:

-bezoek aan een zeer levendige brouwerij

-degustatie van de bieren, voor elk wat wils

-restaurant waar een Belgisch streekbier een ereplaats krijgt in de bereiding van de gerechten;

De Capsules, een groot culinair moment

Om je bezoek helemaal af te maken, moet je deze culinaire ervaring met chef Stefan Jacobs en zijn geraffineerde-rustieke streekkeuken meegemaakt hebben in 'Capsules', het exclusieve restaurant van de brouwerij. 

Gun jezelf een moment van gezelligheid, en vergeet je smaakpapillen niet te verwennen, in de Brouwerij van Bertinchamps.

Contact

Rue de Bertinchamps 4,5030Gembloux
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Restaurant

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden