• Tentoonstelling

In het kader van het festival Europalia Trains & Tracks worden in deze tentoonstelling bijna 150 affiches uit de collectie van de NMBS en uit privécollecties voorgesteld. Te ontdekken in La Louvière van 27 november 2021 tot 27 februari 2022.

De geschiedenis van het Belgische spoorwegnet

  • Een selectie affiches, aangevuld met voorwerpen, die de geschiedenis van het Belgische spoorwegnet schetsen aan de hand van de ontwikkeling van de grafische technieken.
  • De eerste affiches, hoofdzakelijk van informatieve aard, werden steeds kleurrijker, aantrekkelijker en verleidelijker naarmate de druktechnieken evolueerden, met name de ontwikkeling van de lithografie.

Een historische reis door de grafische creatie.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 27 november 2021 tot zondag 27 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden