• Tentoonstelling

Aan de hand van een nauwgezette selectie van werken presenteert Charles Szymkowicz twee hoofdlijnen van zijn werk die het verhaal vertellen van zijn verhouding tot de wereld en het intieme. Te ontdekken in La Boverie in Luik, van 10 december 2021 tot 6 maart 2022.

Over de tentoonstelling

  • Portretten van dierbaren en kunstenaars die Charles Szymkowicz na aan het hart liggen, die geconfronteerd worden met de emoties die onze gekwelde wereld van hem eist.
  • Een rijke uitwisseling in twee richtingen
  • Een rode draad: de handhaving van een vermeende originaliteit die vaak tegen de stroom ingaat en geen concessies doet en zich aan het publiek presenteert in een verwarrende en absolute oprechtheid.

Een intiem en humanistisch evenement dat je deze winter niet mag missen in La Boverie.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 10 december 2021 tot zondag 06 maart 2022.

  • Dinsdag tot zondag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Het museum is gesloten op 25/12
  • Uitzonderlijke sluiting om 16.30 uur in plats van om 18.00 uur op 24/12 en 31/12
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden