• Tentoonstelling
  • Voorstelling

L'Or du Val is een nieuwe voorstelling in de vorm van een theatraal oratorium, te zien in de abdij van Orval in juli 2021.

Een unieke productie in de Abdij

L'Or du Val vertelt de grote momenten van de geschiedenis van de abdij sinds 1070, een uniek spektakel ter gelegenheid van de 950e verjaardag van de abdij van Orval.

Als een scenisch ritueel heeft deze levende kunst een origineel scenario, 4 bedrijven in 1 prelude en 22 tableaus. Het brengt meer dan 80 professionals en amateurs samen: acteurs, tekstkunstenaars, instrumentalisten en koor.

De scenische creatie is gebaseerd op een weerspiegeling van de opeenvolgende constructies en verwoestingen door de eeuwen heen: branden, ballingen, revoluties... Dit uitzonderlijke culturele evenement zal plaatsvinden in het middeleeuwse klooster om het publiek op concrete en mysterieuze wijze in contact te brengen met de geschiedenis van deze plek.

Een voorstelling van: Antoine Juliens, toneelschrijver en regisseur - Thierry Chleide, componist - Laurence Chapellier, kostuums.

En een schilderijententoonstelling

Het theatraal oratorium l'Or du Val wordt geëerd met een tentoonstelling van schilderijen van de toneelschrijver en regisseur Antoine Juliens, die tot 26 juni dagelijks van 9.30 tot 18.00 uur te zien is in de abdij van Orval.  

Kom een voorstelling bijwonen op deze plaats die bekend staat om zijn rust en toch zeer levendig is!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 24 tot 30 juli 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden