• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park

Lock'n Spin ligt aan de Lacs de l'Eau d'Heure en heeft 2 escape rooms voor teams van 2 tot 5 spelers.

Lukt het jullie om de raadsels en puzzels op tijd op te lossen? 60 minuten op de klok, daar gaan we!

House under the dam

  • We komen terecht in de jaren 80 (toen de stuwdam werd gebouwd). De stuwdam is gebouwd, de meren zijn uitgegraven en de sluizen worden opengezet om de meren te vullen. 
  • Het doel: je hebt 60 minuten om te ontsnappen voor het huis onder water loopt.

Xtreme room

  • Jij en je vrienden werden door de regering opgeroepen om na te gaan of jullie een goede geheim agent zouden zijn...
  • Het doel: deze zaak proberen op te helderen en bewijsmateriaal te vinden dat ligt verborgen in een gesloten kamer. Na 60 minuten ontstaat er een gebrek aan zuurstof in de ruimte!

Wat is er te doen in de omgeving?

Lock'n Spin is gelegen in de Spin, een recreatiegebied voor jong en oud waar je de gekste watersporten kunt beoefenen, zoals wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten. 

Mogelijkheid om op het domein een vakantiewoning te huren in combinatie met de Sleep'n Spin studio (van 2 tot 4 personen).

Rondom liggen de Lacs de l'Eau d'Heure en zijn er veel sport- en natuuractiviteiten:

Levensgrote escape games om met vrienden of het gezin te spelen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Bar - Parking autocar - Parking - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden