• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Escape room

Dompel je onder in de geschiedenis van een Waals dorp! Le Siroteur stelt een escape game voor in de volle natuur met een scenario gebaseerd op waargebeurde feiten. Niet te missen slow toerisme in La Bruyère, nabij Namen.

Een vaststelling: alles gaat te snel

Het is met de ambitie om de wereld te doen vertragen dat Le Siroteur verschillende activiteiten ontwikkelt:

  • traag pretpark voor volwassenen met haast
  • reusachtige houten spelen
  • escape game

Het escape game 'Pwairet

De werkplaats van Le Siroteur is gevestigd in een oude stroopfabriek. Deze stroop, 'Pwairet' genaamd, vormt de kern van een escape game als geen ander, ontworpen op basis van echte historische elementen, in de open lucht en zonder timer.

Het doel? Genieten van elk moment, leren je ogen te openen, samenwerken, opnieuw in contact komen met de natuur en met anderen terwijl je speelt en het lokale erfgoed ontdekt.

Op zoek naar 'langzame' activiteiten? Welkom in Le Siroteur bij Namen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden