• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Escape room

Dompel je onder in de geschiedenis van een Waals dorp! Le Siroteur stelt een escape game voor in de volle natuur met een scenario gebaseerd op waargebeurde feiten. Niet te missen slow toerisme in La Bruyère, nabij Namen.

Een vaststelling: alles gaat te snel

Het is met de ambitie om de wereld te doen vertragen dat Le Siroteur verschillende activiteiten ontwikkelt:

  • traag pretpark voor volwassenen met haast
  • reusachtige houten spelen
  • escape game

Het escape game 'Pwairet

De werkplaats van Le Siroteur is gevestigd in een oude stroopfabriek. Deze stroop, 'Pwairet' genaamd, vormt de kern van een escape game als geen ander, ontworpen op basis van echte historische elementen, in de open lucht en zonder timer.

Het doel? Genieten van elk moment, leren je ogen te openen, samenwerken, opnieuw in contact komen met de natuur en met anderen terwijl je speelt en het lokale erfgoed ontdekt.

Op zoek naar 'langzame' activiteiten? Welkom in Le Siroteur bij Namen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden