Exporteer naar Export Pdf Export xls

Musea en attracties in Wallonië en de Ardennen

0 Resultaten

Of je nu een liefhebber bent van hedendaagse kunst, een geschiedenisliefhebber of op zoek bent naar een plek waar je kinderen naar hartelust kunnen ravotten, je vindt het allemaal in Wallonië en de Ardennen! 

smiley Sinds 18 mei openen bepaalde attracties en musea in Wallonië en de Ardennen hun deuren voor het Belgische publiek.  Sinds 15 juni is ook de grens terug open en kunnen ook Nederlanders weer naar onze fijne vakantieregio komen. Je vindt de lijst met musea en attracties hieronder.

We raden je aan vooraf zeker de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
 

Heel wat pagina's in deze selectie worden dagelijks geüpdatet, dankzij onze partner 365.be, zodat je in realtime kan zien of een attractie open of gesloten is.

Met behulp van het menu aan de linkerkant, voer je een plaats en een type attractie in: kastelen, kunst- of geschiedenismusea, natuurgebied of pretpark, er is voor ieder wat wils. Voor uitstapjes en verblijven tegen lage prijzen kan je ook onze kortingsbonnen downloaden!

Kortingsbonnen

Bons de réduction - Escapade en Wallonie
Zin om er op uit te trekken en Wallonië te ontdekken? Bestel onze kortingsbonnen en geniet van tal van voordelen op bezoeken en verblijven.