• Markt

Lekkerbekken, laat je verleiden door de ambachtelijke specialiteiten van hier en elders, gemaakt door gepassioneerde producenten. Eind februari zijn smaken troef in Hannut!

Le Village des saveurs van Hannut bouwt voort op het succes van de  Ambachtelijke marktjes, die georganiseerd worden tijdens het derde weekend van februari.

Een smaakvolle reis

Alle producenten en ambachtslui die je al kent van de zondagse Ambachtelijke marktjes maken zich klaar om je mee te nemen op reis naar het land van smaken.

Doe ambachtelijke producten eer aan en kom naar le Village des saveurs!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden