• Markt

Lekkerbekken, laat je verleiden door de ambachtelijke specialiteiten van hier en elders, gemaakt door gepassioneerde producenten. Eind februari zijn smaken troef in Hannut!

Le Village des saveurs van Hannut bouwt voort op het succes van de  Ambachtelijke marktjes, die georganiseerd worden tijdens het derde weekend van februari.

Een smaakvolle reis

Alle producenten en ambachtslui die je al kent van de zondagse Ambachtelijke marktjes maken zich klaar om je mee te nemen op reis naar het land van smaken.

Doe ambachtelijke producten eer aan en kom naar le Village des saveurs!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 16 tot 17 oktober 2021.

  • Zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur
  • Zondag van 11.00 tot 20.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden