• Markt/brocante
  • Festival
  • Bijeenkomst

Les Estivales de Chimay zijn een reeks concerten en evenementen die plaatsvinden in het hart van het historische centrum van de stad. Van 2 juli tot 12 september 2021.

Op het programma in de prinselijke stad

De Estivales de Chimay is een reeks concerten en evenementen in het hart van het historische stadscentrum. Met concerten, kinderanimatie en leuke activiteiten voor iedereen, is Chimay op zijn mooist gekleed om je een leuke tijd te bezorgen met muziek en festiviteiten!

  • vrijdag, van 18.30 tot 20.30 uur: muzikale animatie op de Grote Markt
  • zaterdagavond: concerten, straatvoorstellingen en ander vermaak brengen het hart van de stad tot leven.
  • zondagnamiddag: animatie en workshops voor kinderen op de Grote Markt
  • niet te vergeten een Escape Room (online reserveren op www.chimayescaperoom.be), een familiespeurtocht 'Het geheim van Chimay' en elke dag om 14.30 uur een ritje met het toeristentreintje.

Het wordt een levendige zomer in Chimay!

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juli tot september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden