• Markt/brocante

Tijdens je zondagswandeling langs de Maas, kan je langs de kaaien de brocante van Jambes ontdekken.

De brocante van Jambes biedt een reeks kraampjes, professionele brocanteurs en ervaren amateurverkopers die oude en moderne voorwerpen samenbrengen.

Ze vindt elke zondagochtend plaats, van 7.00 tot 13.00, aan weerskanten van de brug van Jambes op de Quai de Meuse en de Boulevard de la Meuse. In de winter is de brocante beperkt tot de Quai de Meuse. 

Kom snuisteren op deze brocante en (her)ontdek de oevers van de Maas in Jambes, met een prachtig uitzicht op de citadel van Namen!

Contact

Quai de Meuse,5100Jambes
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Zondag van 7.00 tot 13.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden